Now for sale at Bona Bista:
Lots at Pure36.
Read more

 

FASE 2
CONCEPT

Pure36 is de 2de fase van Bona Bista Island Estate en bestaat uit 36 moderne, minimalistische, luxe, smart woningen die de grenzen verleggen van een nieuwe manier van wonen en leven.
Deze smart woningen representeren nieuwe horizonten, om een nieuwe manier van wonen en leven te demonstreren en motiveren, en op korte en lange termijn grondige veranderingen te weeg kunnen brengen.

We noemen het concept: L.I.F.E (Living Intelligently with Food & Energy)

START
PURE36

In Januari 2019 is de verkoop van de Pure36 huizen gestart en is de bouw van eerste van deze prachtige woningen begonnen. Alle 36 woningen zijn geïntegreerd met duurzame componenten, zoals bijvoorbeeld: duurzame en degelijke bouwmaterialen, 100% solar/batterij systeem, solar boiler, regenwater opvang, grijs en zwart water management, eetbare tuin design op permacultuur principes,  gecentraliseerde compost verwerking voor het hele project en nieuwe smart technologie zoals smart zonnesysteem, smart verlichting, smart alarmsysteem, smart sloten.

PURE36 WONINGEN

Deze 36 woningen zijn de meest innovatieve en duurzame woningen die tot nu toe gebouwd zijn op Bonaire. Deze manier van wonen en leven brengt de natuur en nieuwe technologie samen in harmonie, zodat we de grenzen kunnen gaan verleggen in de woon en levenswijze van de mens.

Door onze levensstijl aan te passen, en op een verantwoorde manier onze woningen en levensstijl te integreren met duurzame componenten, dragen we op een positieve manier bij aan de veranderingen die onze planeet zo dringend nodig heeft. Wil jij ook een huis kopen op Bonaire?

REGENERATIEVE
OVERVLOED

Het is essentieel dat wij als mensen afdoen van het oude en kortzichtige model van exploitatie voor eigen gewin, waarbij grondstoffen en duurzame energie vaak verspilt worden, en waarbij we de schadevolle activiteiten op de kosten van de planeet en de komende generaties afschuiven.

Het is tijd dat we volgens nieuwe modellen van duurzaamheid verantwoordelijk gaan leven, volgens modellen van regeneratieve overvloed.

Door het samenbrengen van duurzame mogelijkheden binnen het concept van Pure36, trachten we bij te dragen aan de positieve impact op de planeet en een voorbeeld te zijn.

Deze dringende sociaal systematische veranderingen zijn allemaal mogelijk, gezien de dualiteit van onze wereld, waar alle voor en tegen polen gelijk geboren zijn, en is er dus bij elk probleem, zo ook de oplossing altijd aanwezig.

Dit concurrerende model van hebzucht en te gevoel van tekortkoming is achterhaald en het is tijd om onze creatieve ideeën de vrijheid te geven om te groeien in de vruchtbare grond van de genialiteit die de mensheid daadwerkelijk bezit.

Bij Pure36 zijn we:

  • Oude ideeën aan het composteren, naar nieuwe vruchtbare ideeën
  • de zaden aan het planten om innovatieve ideeën te laten groeien,
  • deze ideeën water aan het geven