Now for sale at Bona Bista:
Lots at Pure36.
Read more

PURE36
KOOPPROCES

Wil jij een huis kopen op Bonaire? Het gehele koopproces van je woning wordt door ons begeleid. Van de keuze van de woning tot aan het tekenen van de koopcontracten en de afspraak bij de notaris, informeren wij je graag.

Neem contact op voor meer informatie omtrent het kopen van je droomhuis bij Pure36.

HYPOTHEEK
NODIG?

Er bestaat de mogelijkheid om een deel van uw woning te financieren. Samen met het sales team brengen wij u graag in contact met de Centrale Hypotheek Bank om uw wensen en mogelijkheden tot financiering te bespreken.

“Als een toegewijde hypotheekbank, is CHB altijd op zoek naar klanten die in woningen investeren die ons ecosysteem respecteren. Bij Pure36 hebben de ontwikkelaars deze principes vastgehouden, hetgeen een voorbeeld is voor onze toekomstige generaties. CHB is zeer enthousiast om deel uit te maken van deze innovatieve duurzame ontwikkeling van Pure36. Neem vandaag nog contact op met jouw hypotheek adviseur!” – (Centrale Hypotheek Bank, www.chb.cw)

PLAN EEN
BEZICHTIGING

Pure36 is te vinden op Bona Bista Island Estate, welke bestaat uit een totaal van 221 kavel waarvan er ondertussen 84 kavels in Bona Bista Villas zijn ontwikkeld en 36 kavels in Pure36.

Via het contactformulier kan je contact opnemen met ons sales team.
Wij zullen dan afstemmen wanneer je naar Bonaire komt en een afspraak maken ter plekke voor het kopen van een huis.

Hier krijgt je een rondleiding van ons salesteam, laten we onze modelwoningen zien en geven u alle informatie zodat u een duidelijke indruk krijgt van de mogelijkheden.