OVER
BONA BISTA

Bona Bista is de prachtigste en meest kwalitatieve villawijk op Bonaire. De villawijk ligt op een centrale locatie op Bonaire in een glooiend en vruchtbaar gebied.

ONS
TEAM

Roald is van huis uit een ontwerper en is dan ook de drijfkracht achter Bona Bista Island Estate. Alle ontwerpen en ideeën die momenteel toegepast worden in de nieuwe fase zijn door hem zodanig onderzocht en toegepast voordat ze in het nieuwe project worden geïmplementeerd.

Mireille is interieur stylist en sales director.

 

ONZE
GESCHIEDENIS

Sinds het begin van de jaren tachtig zijn de ontwikkelaars van Bona Bista Island Estate actief met het ontwikkelen van grond op de Antillen. Zij zijn onderanderen verantwoordelijk voor meer dan 3000 kavels op Curacao. Bekende voorbeelden zijn Juan Hato, Sapateer, Saliña Harbour Views, Cas-Grandi, Curasol Villa Park, Sun Valley en Sunset Heights.

Bekend om hoge kwaliteit infrastructuur en ontwikkeling zijn zij ook de initiatief nemers van de bekende ontwikkeling van Blue Bay Golf Resort Curaçao , wat over de eerste 18 hole golf course op Curacao beschikt. Ook hebben zij de ontwikkeling van Hotel Kura Hulanda geïnitieerd.

2007

Eerste fase

De eerste fase van Bona Bista Island Estate, een totaal plan van 221 kavels, wordt gelanceerd met de aanleg van de eerste 84 kavels. Hoge infrastructuur en kwalitatieve bouw staat centraal in het gehele project. Bona Bista Island Estate is een prachtig verkavelingsproject gelegen aan de rand van het natuurgebied Siera Largu.

2010

Gemeente


In januari 2010 is Bonaire een bijzondere en daarmee de meest zuidelijkste gemeente van Nederland geworden met een praktisch seizoen loos klimaat met veel zon en weinig regen. Dit brengt veel voordelen met zich mee voor Nederlanders die zich willen vestigen op Bonaire en willen bouwen en wonen op Bona Bista Island Estate.

2017

Snelle groei

Bona Bista Island Estate is het snelst groeiende project dat ooit op Bonaire gebouwd is. Ondanks de economische crisis staat dit prachtige project in volle bloei en wordt er nog steeds volop gebouwd. Ondertussen zijn er nog maar 15 kavels beschikbaar van de 84.

2019

Pure36

Tijd voor een nieuwe fase, nieuwe ideeën en een “new way of Living”. Bona Bista Island Estate presenteert Pure36. Duurzaam, modern, tijdloos wonen met alle nieuwe technologieën en duurzaamheid van onze tijd.

ONZE
PROJECTEN

Hieronder een overzicht van de projecten op Bona Bista Island Estate.

 

FASE 2
PURE36

Bij Pure36 kan u deelnemen in een innoverend woon en leef concept, gebaseerd duurzaamheid en de smart technologieën:

– Solar battery powered 
– Solar water heating 
– Regenwater opvang 
– Grijswater hergebruik 
– Eetbare tuinen

FASE 1BONA BISTA VILLAS

84 kwalitatieve kavels met de hoogste standaard infrastructuur in de meest luxe villawijk van Bonaire.

Gelegen aan de rand van het natuurgebied Seru Largu, is het de ideale plek om uw droomhuis te verwezenlijken, tussen de prachtige natuur welke dit project omringd.

 

 

ONZE
TOEKOMSTPLANNENTOEKOMST PLANNEN

Daar het gehele project bestaat uit 221 kavels en er zoveel mogelijkheden zijn omtrent ontwikkeling en bouw kunnen we nog niet in de toekomst kijken. Maar een ding is zeker, we gaan er iets mooi en duurzaams van maken!

UUR VLIEGEN

KM²

INWONERS

FLAMINGO'S