Now for sale at Bona Bista:
Lots at Pure36.
Read more

 

OVER
BONA BISTA

Bona Bista is de prachtigste en meest kwalitatieve villawijk op Bonaire. De villawijk ligt op een centrale locatie op Bonaire in een glooiend en vruchtbaar gebied.

ONS

TEAM

Roald en Mireille zijn de oorspronkelijke designers en ontwikkelaars van Bona Bista Island Estate.

Samen introduceerden zij een “new way of Living” dat de mogelijkheid biedt tot de noodzakelijke duurzame veranderingen die onze maatschappij, consumptie en levensstijl nodig heeft.

.

.

MIREILLE

BOOM

Mireille is de Sales & Creative directeur van Bona Bista Island Resort B.V. en de interieur stylist voor de door hun gebouwde huizen.

ROALD

BOOM

Roald is de directeur van Bona Bista Island Resort B.V. en de designer, ontwikkelaar en bouwcoördinator van de aangelegde infrastructuur en huizen die zij bouwen.

 

.

ONZE
GESCHIEDENIS

De ervaring van de ontwikkelaars van Bona Bista Island Estate dateert uit de jaren tachtig, waar de vader van Roald verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van meer dan 3000 kavels in verschillende woonwijken op Curaçao, met zeer kwalitatief hoogwaardig niveaus infrastructuur. Een aantal van deze zijn Juan Hato, Sapateer, Uitzicht op de haven Salina, Cas Grandi, Curasol Villa Park, Sun Valley en Sunset Heights.

Ook is de vader van Roald de bedenker en initiatiefnemer van de bekende ontwikkelingen als de Blue Bay Golf Resort en Hotel Kura Hulanda.

Mireille werkte als makelaar in Zuid-Spanje voor vele jaren en dit leidde Roald & Mireille in vele vastgoed ondernemingen, waar zij verscheidene jaren zich bezig hielden met aankopen, verbouwen en verkopen van verschillend onroerend goed.  Dit leidde tot het openen van hun eigen Makelaars & Interieur Design bedrijf.

Toen de huizenmarkt bubbel in Spanje barste, verhuisde de familie naar het Caribische eiland Bonaire, waar ze met het prachtige project Bona Bista Island Estate aan de slag zijn gegaan.

2007

Eerste fase

De eerste fase van Bona Bista Island Estate, een totaal plan van 221 kavels, wordt gelanceerd met de aanleg van de eerste 84 kavels. Hoge infrastructuur en kwalitatieve bouw staat centraal in het gehele project. Bona Bista Island Estate is een prachtig verkavelingsproject gelegen aan de rand van het natuurgebied Siera Largu.

2010

Gemeente


In januari 2010 is Bonaire een bijzondere en daarmee de meest zuidelijkste gemeente van Nederland geworden met een praktisch seizoen loos klimaat met veel zon en weinig regen. Dit brengt veel voordelen met zich mee voor Nederlanders die zich willen vestigen op Bonaire en willen bouwen en wonen op Bona Bista Island Estate.

2017

Snelle groei

Bona Bista Island Estate is het snelst groeiende project dat ooit op Bonaire gebouwd is. Ondanks de economische crisis staat dit prachtige project in volle bloei en wordt er nog steeds volop gebouwd. Ondertussen zijn er nog maar 15 kavels beschikbaar van de 84.

2019

Pure36

Tijd voor een nieuwe fase, nieuwe ideeën en een “new way of Living”. Bona Bista Island Estate presenteert Pure36. Duurzaam, modern, tijdloos wonen met alle nieuwe technologieën en duurzaamheid van onze tijd.

ONZE
PROJECTEN

Hieronder een overzicht van de projecten op Bona Bista Island Estate.

 

FASE 2
PURE36

Bij Pure36 kan u deelnemen in een innoverend woon en leef concept, gebaseerd duurzaamheid en de smart technologieën:

– Solar battery powered 
– Solar water heating 
– Regenwater opvang 
– Grijswater hergebruik 
– Eetbare tuinen

FASE 1BONA BISTA VILLAS

84 kwalitatieve kavels met de hoogste standaard infrastructuur in de meest luxe villawijk van Bonaire.

Gelegen aan de rand van het natuurgebied Seru Largu, is het de ideale plek om uw droomhuis te verwezenlijken, tussen de prachtige natuur welke dit project omringd.

 

UUR VLIEGEN

KM²

INWONERS

FLAMINGO'S