Now for sale at Bona Bista:
Lots at Pure36.
Read more

HUIZENBOUW
BONAIRE

U bent geïnteresseerd in huizenbouw in Bonaire. Wat is er momenteel gaande op het gebied van huizenbouw op Bonaire. Er zijn zeer positieve ontwikkelingen gaande op dit gebied sinds Bonaire is in 2010 een speciale gemeente geworden van Nederland en veel van de Nederlandse bouw invloeden zijn te zien in de huidige huizenbouw op Bonaire. Bona Bista Island Estate is een van de nieuwbouwprojecten die een hoge kwaliteit waarborgt in zowel de verkavelings infrastructuur en in de bouw van de woningen.

Huizenbouw Bonaire is in groei. Sinds 2010 Bonaire een speciale gemeente is geworden van Nederland is er een behoorlijk groei ontstaan in de huizenbouw op Bonaire. Men ziet meerdere vormen van huizenbouw op Bonaire maar niets zoals de huizenbouw op Bona Bista. De huizenbouw op Bona Bista zijn van zeer goede kwaliteit en daar wordt ook zeer nadrukkelijk aandacht aanbesteedt dat deze goede kwaliteit huizenbouw op Bonaire binnen het project Bona Bista Island Estate gewaarborgd wordt.

Hoe wordt de huizenbouw in Bonaire gecontroleerd?

In Nederland zijn we bekend met zeer veel regels omtrent de huizenbouw. De huizenbouw op Bonaire is ook hier aan onderhevig. Toch is de huizenbouw op Bonaire in veel opzichten een stuk vrijer dan alle regels die in Nederland gevolgd moeten worden. Dit wil niet zeggen dat de huizenbouw op Bonaire een ongecontroleerde toestand is. De huizenbouw op Bonaire is wel degelijk gecontroleerd door DROB. Er zijn een aantal regels die de kwaliteit moeten waarborgen van de huizenbouw op Bonaire. Bona Bista Island Estate garandeert een zeer hoge standaard van huizenbouw op Bonaire. Door meer dan tien jaar ervaring met huizenbouw op Bonaire heeft Bona Bista Island Estate een zeer hoge kwaliteit en design kunnen neerzetten op het project. Huizenbouw op Bonaire binnen het project Bona Bista Island Estate is op een heel hoog niveau en zal u niet teleurstellen.