Now for sale at Bona Bista:
Lots at Pure36.
Read more

BOUWGROND
BONAIRE

Hoe gaat de aankoop van bouwgrond op Bonaire?

Bona Bista Island Estate is een van de grootste projectontwikkelaars op Bonaire. Met een totaal oppervlak van ongeveer 255.000 vierkante meter waarin een bouwgebied voor meer dan 200 woningen is het een van de meest prestige ontwikkelingen op het eiland. In de eerste fases A en B die nu zijn aangelegd heeft u een keuze van verschillende bouwgronden met verschillende afmetingen en met prachtige uitzichten over zee en over de prachtige bijzondere natuur die Bonaire te bieden heeft.

Bouwgrond Kavels op Bonaire

Bij de aankoop van een van de bouwgrond kavels op Bonaire staan wij als projectontwikkelaar naast u in het hele proces. Eerst kiest u een kavel en vandaar uit maken we het koopovereenkomst voor u op.
Tegen de tijd dat we naar de notaris gaan om de overdracht te tekenen zijn we waarschijnlijk al bezig een droomhuis voor u te ontwerpen of u heeft u eigen huis al in gedachten of ontworpen. Ook kunnen wij als aannemer voor u functioneren. U hoeft dan als u in Nederland woont zich geen zorgen te maken over het proces hier en natuurlijk houden wij u op de hoogte over de verloop van de bouw.

Bouwgrond op Bonaire

Bouwgrond op Bonaire is schaars. Woongebieden worden zijn een stuk nauwkeuriger uitgelijnd en de regels op Bonaire worden steeds beter nageleefd. Bona Bista Island Estate heeft bouwgrond op Bonaire in verschillende afmetingen waarop u uw eigen droomhuis kunt ontwerpen en bouwen. Om uw eigen huis te bouwen op bouwgrond op Bonaire is veel makkelijker dan in Nederland, met alle omslachtige regels waar u zich daar aan moet houden.

Kom rustig eens praten met ons op Bona Bista om de mogelijkheden voor bouwgrond op Bonaire te ontdekken en een rondleiding van ons te krijgen op Bona Bista en de bouwgronden van Bonaire te bezichtigen.