Много Купить Бонайре

Много купить на острове Бонайре-это не так сложно, как вы думаете. Бонайре является частью БЭС острова и специальный муниципалитет Нидерландов.

Что можно купить на Бонайре сделать для вас?

Бонайре-прекрасный остров, чтобы жить. Так можно много купить на Бонайре, в дополнение к весело у вас будет, очень хорошие инвестиции на будущее.
Можно много на Бонайре купить в bona Биста Остров имуществом с или без bouwplicht. Это означает, что лот свободен может позволить на некоторое время, пока вы не готовы для дом мечты построить.

Много неосвоенных перепродать

Ook bestaat de mogelijkheid het kavel onbebouwd door te verkopen als het u schikt, daar de grondprijzen voor kavels op Bonaire zijn alsmaar duurder aan het worden.

Mocht u toch beslissen de bouwplicht te nemen en meteen te gaan bouwen, dan kan Bona Bista u daarbij van dienst zijn.
Momenteel staan er verschillende modellen van huizen op Bona Bista die ontworpen en gebouwd zijn door ons team van bekwame professionals. Een huis op een kavel op Bonaire betekend een geweldige investering.

Участок и дом для продажи в Бонайре

Het eiland heeft veel te bieden. Zee, strand en prachtige natuur. Als investering is een kavel en huis natuurlijk de optimale optie. We staan graag voor u klaar om u te helpen met alle vragen omtrent een kavel en huis kopen op Bonaire. Waarom zou u dus niet overwegen om in een stukje paradijs op Bonaire te investeren? Misschien om hier permanent te verblijven. Misschien een tweede huis waar u met alle plezier en rust van kan genieten? Wat u keuze ook mag zijn omtrent een kavel kopen op Bonaire, het is een van de beste investeringen die u zal maken in uw leven. Bona Bista hoopt u bij deze belangrijke beslissing te mogen adviseren en begeleiden tot het verwezenlijken van u droom.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Контакты
close slider