Budynek Wiele Bonaire

Jak kupić działkę w Bonaire?

Bona Биста Wyspa jest jednym z największych deweloperów nieruchomości na wyspie Bonaire. Z łącznej powierzchni około 255,000 metrów kwadratowych, którego budowa na placu ponad 200 domów, jest to jeden z najbardziej prestiżowych wydarzeniach na wyspie. Na pierwszych etapach A I B, które teraz są budowane masz wybór różnych miejsc w różnych rozmiarach i z pięknym widokiem na morze i piękny specjalnego charakteru, które Bonaire może zaoferować.

Działka budowy działki na wyspie Bonaire

Bij de aankoop van een van de bouwgrond kavels op Bonaire staan wij als projectontwikkelaar naast u in het hele proces. Eerst kiest u een wiele en vandaar uit maken we het koopovereenkomst voor u op.
Tegen de tijd dat we naar de notaris gaan om de overdracht te tekenen zijn we waarschijnlijk al bezig een droomhuis voor u te ontwerpen of u heeft u eigen huis al in gedachten of ontworpen. Ook kunnen wij als aannemer voor u functioneren. U hoeft dan als u in Nederland woont zich geen zorgen te maken over het proces hier en natuurlijk houden wij u op de hoogte over de verloop van de bouw.

Działka w Bonaire

Bouwgrond op Bonaire is schaars. Woongebieden worden zijn een stuk nauwkeuriger uitgelijnd en de regels op Bonaire worden steeds beter nageleefd. Bona Bista Island Estate heeft bouwgrond op Bonaire in verschillende afmetingen waarop u uw eigen droomhuis kunt ontwerpen en bouwen. Om uw eigen huis te bouwen op bouwgrond op Bonaire is veel makkelijker dan in Nederland, met alle omslachtige regels waar u zich daar aan moet houden.

Kom rustig eens praten met ons op Bona Bista om de mogelijkheden voor bouwgrond op Bonaire te ontdekken en een rondleiding van ons te krijgen op Bona Bista en de bouwgronden van Bonaire te bezichtigen.

Kontakty
close slider