Dom na Bonaire

Dla wielu osób jest to marzenie, aby być drugim domem, aby zbudować na Bonaire na Karaibach. Ponieważ w 2010 roku Bonaire-specjalnego gminy Holandii stał się idealnym wyspa dla holendrów, aby się tu osiedlić. Pomysł drugi dom będą budować na Bonaire lub na emigracji, myśleć często przychodzi po urlopie na naszą piękną i miłą atmosferę wyspy.
Wanneer u weer terug bent in Nederland begint het idee om een huis te bezitten op Bonaire toch een heerlijk idee te zijn en u begint met het overwegen van het kopen of bouwen van een huis op Bonaire. Als de keuze valt op bouwen van een huis op Bonaire dan valt de keus al snel op Bona Bista Island Estate. Bona Bista is een kwalitatief project met een prive toegangspoort en wij kunnen voor u het proces van bouwen op Bonaire een heel aangenaam avontuur maken.
U bent bij Bona Bista Island Estate op de juiste adres als u wilt bouwen op Bonaire.

Samodzielnie zbudować dom na Bonaire

Een eigen huis bouwen op Bonaire kan een hele uitdaging zijn vanuit Nederland. Bona Bista Island Estate wil het bouwen op Bonaire voor u een aangename ervaring maken en eentje zonder zorgen. We begeleiden u tijdens het proces van bouwen op Bonaire en houden u nauw betrokken bij het bouwen op Bonaire. Binnen de tijd van ongeveer 12 maanden zal uw droom van wonen in een eigen huis op Bonaire een realiteit zijn.

Kontakty
close slider