Bâtiment terrain Bonaire

Comment fonctionne l’achat de terrain constructible à Bonaire ?

Bonne Bista Île de l'Immobilier est l'un des plus grands promoteurs immobiliers sur l'île de Bonaire. Avec une superficie totale d'environ 255 000 mètres carrés qui zone de construction de plus de 200 maisons, il est l'un des plus prestigieux développements dans l'île. Dans les premières phases A et B, qui sont maintenant construits, vous avez un choix de différentes parcelles de différentes dimensions et avec de belles vues sur la mer et la belle nature particulière qui Bonaire a à offrir.

Parcelles de terrains à bâtir sur Bonaire

Bij de aankoop van een van de bouwgrond kavels op Bonaire staan wij als projectontwikkelaar naast u in het hele proces. Eerst kiest u een terrain en vandaar uit maken we het koopovereenkomst voor u op.
Tegen de tijd dat we naar de notaris gaan om de overdracht te tekenen zijn we waarschijnlijk al bezig een droomhuis voor u te ontwerpen of u heeft u eigen huis al in gedachten of ontworpen. Ook kunnen wij als aannemer voor u functioneren. U hoeft dan als u in Nederland woont zich geen zorgen te maken over het proces hier en natuurlijk houden wij u op de hoogte over de verloop van de bouw.

Terrain à bâtir à Bonaire

Bouwgrond op Bonaire is schaars. Woongebieden worden zijn een stuk nauwkeuriger uitgelijnd en de regels op Bonaire worden steeds beter nageleefd. Bona Bista Island Estate heeft bouwgrond op Bonaire in verschillende afmetingen waarop u uw eigen droomhuis kunt ontwerpen en bouwen. Om uw eigen huis te bouwen op bouwgrond op Bonaire is veel makkelijker dan in Nederland, met alle omslachtige regels waar u zich daar aan moet houden.

Venez discuter avec nous sur Bona Bista, aux possibilités de terrain constructible à Bonaire à découvrir et visiter nous sur Bona Bista et bâtir de Bonaire.

Contact
fermer le curseur