Många köp Bonaire

En hel del att köpa på ön Bonaire är inte så svårt som du kanske tror. Bonaire är en del av BES-öarna och en särskild kommun i Nederländerna.

Vad kan köpa mark på Bonaire innebär för dig?

Bonaire är en stor ö att bo på. Så kan en hel del att köpa på Bonaire, förutom att kul du kommer att ha, en mycket bra investering för framtiden.
Du kan en hel del om Bonaire köpa på Bona Bista Island Estate med eller utan bouwplicht. Detta innebär att många är lediga kan göra din tid tills du är redo för en dröm hem för att bygga.

Obebyggd tomtmark genom att sälja

Ook bestaat de mogelijkheid het kavel onbebouwd door te verkopen als het u schikt, daar de grondprijzen voor kavels op Bonaire zijn alsmaar duurder aan het worden.

Mocht u toch beslissen de bouwplicht te nemen en meteen te gaan bouwen, dan kan Bona Bista u daarbij van dienst zijn.
Momenteel staan er verschillende modellen van huizen op Bona Bista die ontworpen en gebouwd zijn door ons team van bekwame professionals. Een huis op een kavel op Bonaire betekend een geweldige investering.

Hel och köpa hus på Bonaire

Het eiland heeft veel te bieden. Zee, strand en prachtige natuur. Als investering is een kavel en huis natuurlijk de optimale optie. We staan graag voor u klaar om u te helpen met alle vragen omtrent een kavel en huis kopen op Bonaire. Waarom zou u dus niet overwegen om in een stukje paradijs op Bonaire te investeren? Misschien om hier permanent te verblijven. Misschien een tweede huis waar u met alle plezier en rust van kan genieten? Wat u keuze ook mag zijn omtrent een kavel kopen op Bonaire, het is een van de beste investeringen die u zal maken in uw leven. Bona Bista hoopt u bij deze belangrijke beslissing te mogen adviseren en begeleiden tot het verwezenlijken van u droom.
Du får gärna kontakta oss för mer information.

Kontakt
Stäng reglaget