Building Plot Bonaire

Hur köp av bebyggelse på Bonaire?

Bona Bista Island Estate är en av de största fastighetsägare på ön Bonaire. Med en total yta på cirka 255,000 kvadratmeter som anläggningsområdet för mer än 200 hus, det är en av de mest prestige utvecklingen på ön. I de första faserna A och B som byggs nu har du ett val av olika tomter med olika dimensioner och med en vacker utsikt över havet och den vackra och speciella naturen som Bonaire har att erbjuda.

Mark tomter på Bonaire

Bij de aankoop van een van de bouwgrond kavels op Bonaire staan wij als projectontwikkelaar naast u in het hele proces. Eerst kiest u een tomt en vandaar uit maken we het koopovereenkomst voor u op.
Tegen de tijd dat we naar de notaris gaan om de overdracht te tekenen zijn we waarschijnlijk al bezig een droomhuis voor u te ontwerpen of u heeft u eigen huis al in gedachten of ontworpen. Ook kunnen wij als aannemer voor u functioneren. U hoeft dan als u in Nederland woont zich geen zorgen te maken over het proces hier en natuurlijk houden wij u op de hoogte over de verloop van de bouw.

Bebyggelse på Bonaire

Bouwgrond op Bonaire is schaars. Woongebieden worden zijn een stuk nauwkeuriger uitgelijnd en de regels op Bonaire worden steeds beter nageleefd. Bona Bista Island Estate heeft bouwgrond op Bonaire in verschillende afmetingen waarop u uw eigen droomhuis kunt ontwerpen en bouwen. Om uw eigen huis te bouwen op bouwgrond op Bonaire is veel makkelijker dan in Nederland, met alle omslachtige regels waar u zich daar aan moet houden.

Kom prata med oss på Bona Bista med möjligheter för bebyggelse på Bonaire att upptäcka och en rundtur i oss få på Bona Bista och bygga tomter Bonaire.

Kontakt
Stäng reglaget