Bygga på Bonaire

För många är det en dröm att vara ett andra hem att bygga på Bonaire i Karibien. Eftersom 2010, Bonaire är en speciell kommun i Nederländerna har blivit och är en perfekt ö för den nederländska att bosätta sig här. Idén om ett andra hem att bygga på Bonaire eller utflyttningen, att tänka som ofta kommer efter en semester på vår vackra och avslappnade ön.
Wanneer u weer terug bent in Nederland begint het idee om een huis te bezitten op Bonaire toch een heerlijk idee te zijn en u begint met het overwegen van het kopen of bouwen van een huis op Bonaire. Als de keuze valt op bouwen van een huis op Bonaire dan valt de keus al snel op Bona Bista Island Estate. Bona Bista is een kwalitatief project met een prive toegangspoort en wij kunnen voor u het proces van bouwen op Bonaire een heel aangenaam avontuur maken.
U bent bij Bona Bista Island Estate op de juiste adres als u wilt bouwen op Bonaire.

Egna hem bygga på Bonaire

Een eigen huis bouwen op Bonaire kan een hele uitdaging zijn vanuit Nederland. Bona Bista Island Estate wil het bouwen op Bonaire voor u een aangename ervaring maken en eentje zonder zorgen. We begeleiden u tijdens het proces van bouwen op Bonaire en houden u nauw betrokken bij het bouwen op Bonaire. Binnen de tijd van ongeveer 12 maanden zal uw droom van wonen in een eigen huis op Bonaire een realiteit zijn.

Kontakt
Stäng reglaget