Здание Много Бонайре

Как приобрести земельный участок в Бонайре?

Бона Биста Остров является одним из крупнейших застройщиков недвижимости на острове Бонайре. С общей площадью примерно 255,000 квадратных метров, строительство которого на площади более 200 домов, это один из самых событиях престижных на острове. На первых этапах А И Б, которые сейчас строятся у вас есть выбор разных участков разных размеров и с красивым видом на море и красивый специального характера, которые Бонайре может предложить.

Участок строительства земельные участки на острове Бонайре

Bij de aankoop van een van de bouwgrond kavels op Bonaire staan wij als projectontwikkelaar naast u in het hele proces. Eerst kiest u een много en vandaar uit maken we het koopovereenkomst voor u op.
Tegen de tijd dat we naar de notaris gaan om de overdracht te tekenen zijn we waarschijnlijk al bezig een droomhuis voor u te ontwerpen of u heeft u eigen huis al in gedachten of ontworpen. Ook kunnen wij als aannemer voor u functioneren. U hoeft dan als u in Nederland woont zich geen zorgen te maken over het proces hier en natuurlijk houden wij u op de hoogte over de verloop van de bouw.

Земельный участок в Бонайре

Bouwgrond op Bonaire is schaars. Woongebieden worden zijn een stuk nauwkeuriger uitgelijnd en de regels op Bonaire worden steeds beter nageleefd. Bona Bista Island Estate heeft bouwgrond op Bonaire in verschillende afmetingen waarop u uw eigen droomhuis kunt ontwerpen en bouwen. Om uw eigen huis te bouwen op bouwgrond op Bonaire is veel makkelijker dan in Nederland, met alle omslachtige regels waar u zich daar aan moet houden.

Kom rustig eens praten met ons op Bona Bista om de mogelijkheden voor bouwgrond op Bonaire te ontdekken en een rondleiding van ons te krijgen op Bona Bista en de bouwgronden van Bonaire te bezichtigen.

Контакты
close slider