Edifício enredo Bonaire

Como é que a compra de terrenos em Bonaire para construção?

Boa Bista Ilha Imobiliário é um dos maiores promotores imobiliários na ilha de Bonaire. Com uma área total de aproximadamente 255,000 metros de comprimento, que a área de construção para mais de 200 casas, é um dos mais prestígio desenvolvimentos na ilha. No primeiro fases A e B, que são construídos agora você tem uma escolha de diferentes parcelas, com diferentes dimensões e com belas vistas para o mar e a bela natureza especial que Bonaire tem para oferecer.

Parcelas de terreno para construção em Bonaire

Bij de aankoop van een van de bouwgrond kavels op Bonaire staan wij als projectontwikkelaar naast u in het hele proces. Eerst kiest u een Sinopse en vandaar uit maken we het koopovereenkomst voor u op.
Tegen de tijd dat we naar de notaris gaan om de overdracht te tekenen zijn we waarschijnlijk al bezig een droomhuis voor u te ontwerpen of u heeft u eigen huis al in gedachten of ontworpen. Ook kunnen wij als aannemer voor u functioneren. U hoeft dan als u in Nederland woont zich geen zorgen te maken over het proces hier en natuurlijk houden wij u op de hoogte over de verloop van de bouw.

Terrenos para construção em Bonaire

Bouwgrond op Bonaire is schaars. Woongebieden worden zijn een stuk nauwkeuriger uitgelijnd en de regels op Bonaire worden steeds beter nageleefd. Bona Bista Island Estate heeft bouwgrond op Bonaire in verschillende afmetingen waarop u uw eigen droomhuis kunt ontwerpen en bouwen. Om uw eigen huis te bouwen op bouwgrond op Bonaire is veel makkelijker dan in Nederland, met alle omslachtige regels waar u zich daar aan moet houden.

Venha falar connosco em Bona Bista as possibilidades para a construção de terra em Bonaire para descobrir e uma turnê de nós na Bona Bista e construção de tramas de Bonaire.

Contato
fecho deslizante