Bona Bista Island Estate is een prachtig verkavelingsplan op ons eigen Caribische eiland Bonaire (60 km ten oosten van Curaçao). Het eiland kent een stabiel economisch en politiek klimaat en heeft vele aspecten van een Nederlandse leef- en werkomgeving.

In januari 2010 is Bonaire een bijzondere en daarmee de meest zuidelijkste gemeente van Nederland geworden met een praktisch seizoen loos klimaat met veel zon en weinig regen.

Het verkavelingsproject van Bona Bista Island Estate geeft u de mogelijkheid eigenaar te worden van een stuk grond waar u een prachtig woonhuis of 2de huis op kunt bouwen, geheel volgens eigen ontwerp en inzichten, als investering met het oog op de toekomst of speculatief.

Op deze website vindt u een aanbod van kavels en woningen binnen een verkavelingsplan, welke ligt op een centrale locatie op Bonaire en in een glooiend en vruchtbaar gebied.  Het project bevindt zich op een afstand enkele minuten van het strand, Kralendijk en het vliegveld waar de KLM haar vluchten uit Amsterdam uitvoert.

Het hele plan is voorzien van brede geasfalteerde wegen, beklinkerde bermen, straatverlichting en elk kavel is voorzien van een aansluiting voor water, elektriciteit, TV, telefoon en internet. Voor het bereiken van een kwalitatief hoogwaardig product zijn de voorzieningen binnen het gehele project ondergronds aangelegd. Ook telt het project meer dan 9.000 m2 gemeenschappelijke terreinen, waaronder een sportterrein en twee speelplaatsen.

Roald_facing-right

DE ONTWIKKELAAR – Sinds 1984, hebben de ontwikkelaars van Bona Bista Island Estate verschillende verkavelingen gerealiseerd op Curaçao. Gezamenlijk tellen deze projecten meer dan 3.000 kavels. Deze projecten op Curaçao zijn Juan Hato, Sapateer, Saliña Harbour Views, Cas-Grandi, Curasol Villa Park, Sun Valley en Sunset Heights.

De ontwikkelaars hebben ook de ontwikkeling van Blue Bay Golf Resort Curaçao geïnitieerd, wat overigens het over de eerste 18 hole golf course beschikt. Ook hebben zij de ontwikkeling van Hotel Kura Hulanda geïnitieerd.

Contact
close slider