Bygningen plott Bonaire

Hvordan Kjøp av bygge land på Bonaire?

Bona Bista Øya Eiendom er en av de største eiendomsutviklere på øya Bonaire. Med et totalt areal på ca 255,000 kvadratmeter som bygg-området for mer enn 200 hus, det er en av de mest prestisje utviklingen på øya. I de første fasene A og B som nå er bygget du har et utvalg av forskjellige tomter med ulike dimensjoner og med vakker utsikt over havet og den vakre spesielle naturen som Bonaire har å tilby.

Bygge land tomter på Bonaire

Bij de aankoop van een van de bouwgrond kavels op Bonaire staan wij als projectontwikkelaar naast u in het hele proces. Eerst kiest u een tomten en vandaar uit maken we het koopovereenkomst voor u op.
Tegen de tijd dat we naar de notaris gaan om de overdracht te tekenen zijn we waarschijnlijk al bezig een droomhuis voor u te ontwerpen of u heeft u eigen huis al in gedachten of ontworpen. Ook kunnen wij als aannemer voor u functioneren. U hoeft dan als u in Nederland woont zich geen zorgen te maken over het proces hier en natuurlijk houden wij u op de hoogte over de verloop van de bouw.

Landet på Bonaire

Bouwgrond op Bonaire is schaars. Woongebieden worden zijn een stuk nauwkeuriger uitgelijnd en de regels op Bonaire worden steeds beter nageleefd. Bona Bista Island Estate heeft bouwgrond op Bonaire in verschillende afmetingen waarop u uw eigen droomhuis kunt ontwerpen en bouwen. Om uw eigen huis te bouwen op bouwgrond op Bonaire is veel makkelijker dan in Nederland, met alle omslachtige regels waar u zich daar aan moet houden.

Komme snakke med oss på Bona Bista mulighetene for å bygge land på Bonaire å oppdage og en tur til oss få Bona Bista og bygningen tomter Bonaire.

Kontakt
i nærheten glidebryteren