Infrastruktuurin

Het hele plan is voorzien van brede geasfalteerde wegen, beklinkerde bermen, straatverlichting en elk kavel is voorzien van een aansluiting voor water, elektriciteit, TV, telefoon en internet.

Voor het bereiken van een kwalitatief hoogwaardig product zijn de voorzieningen binnen het gehele project ondergronds aangelegd. Ook telt het project meer dan 9.000 m2 gemeenschappelijke terreinen, waaronder een sportterrein en twee speelplaatsen.

Paljon Bonaire

Kansion vaihe A-vaiheesta B &

Bona Bista Island Estate omvat een villapark van 160 kavels en een bungalowpark van circa 50 bungalow kavels, waarvan momenteel de infrastructuur van de eerste helft (84 kavels) aangelegd is en ruim 50 woningen afgebouwd en bewoond zijn.

Hieronder kunt u op de kavel van uw keuze drukken om daarover de nodige informatie te verkrijgen.

Paljon

Bonaire Bouw Fase A - Verkocht

Verkochte Kavels in Fase - A

Bonaire Bouw Fase B - Verkocht

Verkochte Kavels in Fase - B

Bonaire rakennuksen tontti 1

Bonaire rakennuksen tontti 1

Grootte : 1000 m²
Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-20

Bonaire tontti B-20

Grootte : 901 m²
Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-18

Bonaire tontti B-18

Grootte : 914 m²
Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-14

Bonaire tontti B-14

Grootte : 1057 m²
Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-13

Bonaire tontti B-13

Grootte : 1018 m²
Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-27

Bonaire tontti B-27

Grootte : 931 m²
Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-26

Bonaire tontti B-26

Grootte Kavel : 1044 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-30

Bonaire tontti B-30

Grootte Kavel : 935 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-29

Bonaire tontti B-29

Grootte Kavel : 1269 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-42

Bonaire tontti B-42

Grootte Kavel : 1083 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-41

Bonaire tontti B-41

Grootte Kavel : 1098 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-43

Bonaire tontti B-43

Grootte Kavel : 1563 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire rakennuksen paljon B-44

Bonaire rakennuksen paljon B-44

Grootte Kavel : 1806 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-45

Bonaire tontti B-45

Grootte Kavel : 1283 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-46

Bonaire tontti B-46

Grootte Kavel : 1364 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-9

Bonaire tontti B-9

Grootte Kavel : 898 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-24

Bonaire tontti B-24

Grootte Kavel : 926 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

Bonaire tontti B-31

Bonaire tontti B-31

Grootte Kavel : 970 m²

Lisätietoja ota yhteyttä

A-vaiheen

A-vaiheen is het eerste gedeelte van de verkaveling van Bona Bista Island Estate en helemaal uitverkocht. Deze fase bestaat uit 38 kavels, gelegen op een prachtig glooiende heuvelrug, met een gemiddelde oppervlakte van 800 m2.

Vaihe B

Vaihe B on Toinen osa osa Bona Bista Island Estate. Deze fase koostuu 46 prachtige kavels, sijaitsee kauniin liikkuvan harjun, kanssa een gemiddelde oppervlakte van 1025 m2.

Klikkaa paljon päälle kartan ja lisätietoja

Onze Villa's

In fase A & B kunt u een kavel kopen en uw woning laten bouwen door een aannemer van uw eigen keus.

Ook bestaat er de mogelijkheid om door ons een woning voor u te laten bouwen. Over de afgelopen jaren hebben wij velen modellen ontworpen. In de praktijk is gebleken dat wij echter een villa naar uw specifieke wensen voor u zullen ontwerpen, met oog op de wind en het uitzicht vanaf de kavel van uw keuze.

U kunt daarnaast nog kiezen voor additionele mogelijkheden zoals een zwembad, studio/gastenhuisje en/of garage.

Hieronder kunt u op de door ons ontworpen en door ons gebouwde Villas drukken om een indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen ontwerpen, tekenen en bouwen.

Tontti Bonaire

Tontti Bonaire

Voor veel mensen is een eigen kavel op Bonaire een ware droom. Je eigen huis bouwen op een kavel op Bonaire kan een hele uitdaging zijn, vandaar dat wij hier op Bona Bista het u makkelijk maken.

Jatka lukea kotiin suunnittelu ja rakentaminen paljon Bonaire napsauttamalla tätä: Tontti Bonaire

Paljon ostaa Bonaire

Paljon ostaa Bonaire

Een kavel kopen op Bonaire is niet zo moeilijk als dat u misschien denkt. Bonaire is een deel van de BES eilanden en hiermee een speciale gemeente van Nederland.

Mitä ostaa maata Bonaire tarkoittaa sinulle?

Bonaire is een fantastisch eiland om op te wonen. Dus kan een kavel kopen op Bonaire kan, naast het plezier wat u eraan zal hebben, een hele goede investering zijn voor de toekomst.
U kunt een kavel op Bonaire kopen bij Bona Bista Island Estate met of zonder bouwplicht. Dit betekent dat u het kavel onbebouwd kan laten voor een door uw bepaalde tijd totdat u klaar bent om een droomhuis te bouwen.

Lue lisää tonteille myymällä – paljon ja ostaa talo Bonaire – napsauttamalla tätä: Paljon ostaa Bonaire

Maassa Bonaire

Maassa Bonaire

Een eigen stukje grond op Bonaire? Lijkt het een droom? Laat het niet alleen bij een droom blijven want het is mogelijk om nu eigenaar te worden van uw eigen stukje grond op Bonaire.

Veel kavels op Bonaire zijn erfpacht, maar op Bona Bista zijn alle kavels eigendom gronden.

Op een stuk grond te Bona Bista Island Estate kunt u uw eigen droomhuis verwezenlijken. In bezit van uw eigen grond op Bonaire voelt u zich de koning te rijk!
Prachtig landschap omringt het project Bona Bista waar we de eerste twee fasen A en B met 84 eigendom stukken grond op Bonaire hebben aangelegd. Mooie geasfalteerde wegen, beklinkerde voetpaden en een infrastructuur van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie over het traject van het kopen van kavels, grond kopen op bonaire – klik hier : Maassa Bonaire

Ostaa maata Bonaire

Grond kopen op Bonaire is zeer interessant voor jonge startende gezinnen, vakantiegangers, investeerders en gepensioneerden. Voor Nederlanders is het zeker zeer aantrekkelijk daar, naast Papiamentu, Nederlands de voertaal is op Bonaire. Bonaire heeft een groeiende economie en is sinds 2010 een onderdeel van Nederland geworden.

Grond kopen op Bonaire is voor sommige mensen een hele uitdaging maar zeker niet moeilijk als het komt tot een stuk grond te kopen op Bonaire binnen het project van Bona Bista Island Estate. Bona Bista is een van de grootste verkavelingsprojecten op Bonaire. Het totale project bevat 255.000 m2 eigendom gronden.
Bona Bista Island Estate ligt in het hart van Bonaire. Ook als ontwikkelaar heeft Bona Bista Island Estate tientallen jaren ervaring met project ontwikkeling op Curacao.

Het traject van grond kopen op Bonaire is niet zo ingewikkeld als u misschien denkt.

Nadat u de kavel van uw keus heeft vastgelegd, wordt er een koopovereenkomst met ons getekend. Deze overeenkomst wordt aan een van de twee Notaris kantoren overhandigd, welke de notariële eigendomsoverdracht akte opmaakt.

Zodra de gelden binnen zijn op de derdengelden rekening van de notaris van uw keus, kan de overdracht plaatsvinden.

Lisätietoja ostaa maata Bonaire ota yhteyttä kautta info@Bona-bista.nl

Ostaa maata Bonaire

Ostaa maata Bonaire

Veel mensen zijn geïnteresseerd om grond te kopen op Bonaire. Bona Bista Island Estate biedt u de mogelijkheid een prachtige stuk grond te kopen op Bonaire. Veel van de grond te koop op Bonaire is erfpacht grond.

Bona Bista-ominaisuuden perusteet

Bona Bista Island Estate biedt u echter de mogelijkheid eigendom grond te kopen op Bonaire. Dit betekend dat de grond die u koopt op Bonaire ook daadwerkelijk uw eigendom is.
Bent u op zoek naar eigendom grond te kopen op Bonaire? Dan is Bona Bista Island Estate het project voor u. Met een totaal van meer dan 200 kavels in eigendom grond, zijn wij een van de grootste ontwikkelaars op het eiland.
Lisätietoja ostaa maata Bonaire Kysy Bona Bista Island Estate Development Corporation on: info@bona-bista.nl

Rakennuksen koealan Bonaire

Rakennuksen koealan Bonaire

Miten hankinta rakennusmaata Bonaire?

Bona Bista Island Estate is een van de grootste projectontwikkelaars op Bonaire. Met een totaal oppervlak van ongeveer 255.000 vierkante meter waarin een bouwgebied voor meer dan 200 woningen is het een van de meest prestige ontwikkelingen op het eiland. In de eerste fases A en B die nu zijn aangelegd heeft u een keuze van verschillende bouwgronden met verschillende afmetingen en met prachtige uitzichten over zee en over de prachtige bijzondere natuur die Bonaire te bieden heeft.

Lisätietoja rakennusmaan tontit saarella Bonaire-klikkaa tästä: rakennus tontti bonaire

Rakennuksen ostaa maata Bonaire

Rakennuksen ostaa maata Bonaire

Nadat u de rondleiding op Bona Bista Island Estate heeft gehad en de bouwgrond op Bonaire heeft bekeken, komt u hoogstwaarschijnlijk tot de conclusie dat bouwgrond kopen op Bonaire de beste optie voor u is.
Bouwgrond kopen op Bonaire is zeker niet ingewikkeld. De regels voor bouwen op bouwgrond op Bonaire zijn hoofdzakelijk vastgesteld door DROB. Hierin vind u de meeste regels voor bouwen op bouwgrond te Bonaire. Mocht u van plan zijn bouwgrond te kopen op Bona Bista, kom dan eens bij ons langs om de mogelijkheden en bouw reglementen door te nemen.

Lisätietoja rakennusmaan Bonaire: Tontti Bonaire

Home rakentaminen Bonaire

Home rakentaminen Bonaire

Het is droom die uitkomt, u gaat een huis bouwen op Bonaire.
Het proces van een huis bouwen op Bonaire is een hele uitdaging, welke begint met een architect die uw helpt bij het ontwerpen van uw droomwoning op Bonaire. Het is dus van uiterst belang dat uw designer en architect uw wensen begrijpt.

Lisätietoja talo rakentaa Bonaire Bonaire-rakentaa oma koti – napsauttamalla tätä: Kodin rakentamiseen Bonaire

Rakennuksen paljon Bonaire

Rakennuksen paljon Bonaire

Bona Bista Island Estate heeft prachtige bouwkavels op Bonaire te koop. Het project beschikt over ruim 200 prachtige bouwkavels waarvan 84 zijn aangelegd. Ruim 50 van deze bouwkavels zijn intussen bebouwd met prachtige tropische villas.
De aanleg van de volgende fase van Bona Bista ligt klaar om in 2018 in de verkoop in te gaan.

lisätietoja myynti tontti Bonaire napsauttamalla tätä: Rakennuksen paljon Bonaire

Rakentaa Bonaire

Rakentaa Bonaire

Voor veel mensen is het een droom die uitkomt om een tweede woning te kunnen bouwen op Bonaire in de Cariben. Doordat in 2010 Bonaire een speciale gemeente van Nederland is geworden is het een ideaal eiland om voor Nederlanders zich hier te vestigen. Het idee om een tweede huis te bouwen op Bonaire of zelf aan emigratie te denken komt vaak na een vakantie hierop op ons mooi en relaxte eiland.

Lisätietoja Bonaire-rakentaa oma talo rakentaa Bonaire-klikkaa tästä: Rakentaa Bonaire

Homebuilding Bonaire

Homebuilding Bonaire

U bent geïnteresseerd in huizenbouw in Bonaire. Wat is er momenteel gaande op het gebied van huizenbouw op Bonaire. Er zijn zeer positieve ontwikkelingen gaande op dit gebied sinds Bonaire is in 2010 een speciale gemeente geworden van Nederland en veel van de Nederlandse bouw invloeden zijn te zien in de huidige huizenbouw op Bonaire. Bona Bista Island Estate is een van de nieuwbouwprojecten die een hoge kwaliteit waarborgt in zowel de verkavelings infrastructuur en in de bouw van de woningen.

Lisätietoja homebuilding Bonaire- ja miten talojen rakentaminen word tarkistaa-klikkaa tästä: Homebuilding Bonaire

Bonaire välittäjät

Bonaire välittäjät

De makelaars op Bonaire zijn allen gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van ontroerend goed hierop Bonaire. Er zijn een aantal van de makelaars te vinden in het centrum van Kralendijk te Bonaire.
U kunt zich laten informeren naar wat er allemaal op de huizenmarkt beschikbaar is en een aantal objecten bezoeken. Veel zijn bestaande woningen maar mocht u toch liever een eigen stukje grond uitzoeken en uw eigen droomhuis laten bouwen dan is het een goed idee om eens Bona Bista Island Estate een bezoek te brengen.

Jatka lukea real estate-Bonaire täällä: Bonaire välittäjät

Välittäjä Bonaire

Välittäjä Bonaire

Het is zover. U droom wordt werkelijkheid en u gaat op zoek naar een makelaar op Bonaire om het avontuur aan te gaan om u stukje paradijs te gaan bewonen.
Als u op zoek bent om een huis of kavel te kopen op Bonaire kunt u contact opnemen met een makelaar op Bonaire. Een makelaar op Bonaire heeft een goede kennis van wat er allemaal te koop aangeboden wordt op het eiland. De makelaar op Bonaire zal u de informatie geven omtrent woongebieden in Bonaire en zal zeker ook Bona Bista Island Estate naar voren brengen. De makelaar op Bonaire zal dan bij interesse een afspraak maken met ons kantoor. Bona Bista Island Estate is zijn eigen makelaar op Bonaire. Wij verkopen vanuit ons eigen kantoor onze kavels en huizen. Wij kunnen u zeker direct verder helpen maar mocht u het fijn vinden dan kunnen wij u in contact brengen met een makelaar op Bonaire.

Lisätietoja välittäjät Bonaire ja miten olet kiinteistönvälittäjä löytää Bonaire: Välittäjä Bonaire

Osta House Bonaire

Osta House Bonaire

U bent op zoek naar een goed adres om meer informatie te krijgen om een huis te kopen op Bonaire. De vraag is of u liever een bestaand huis wil kopen of denk aan het bouwen van een eigen huis op Bonaire.
Bij Bona Bista Island Estate kunnen bij alle informatie omtrent een huis kopen en bouwen op Bonaire en of een kavel kopen op Bonaire, geven. Het is een fantastische proces om bezig te kunnen zijn om een huis te kopen op Bonaire. Wij helpen u graag dit proces van een huis kopen op Bonaire een stuk aangenamer te maken. Van het kopen van een kavel en huis en het proces van het bouwen van een huis op Bonaire en of het ontwerpen van uw eigen huis bent u bij Bona Bista Island Estate op het juiste adres.

Lisätietoja oma koti ja ostaa laskeutua bonaire? : Klikkaa tästä Osta House Bonaire

Koska
0
Bona Bista
Yli
0
M2
Alueilla
0
Paljon

Yhteystiedot

Yhteystiedot
sulje slider