Edificio Bonaire de parcela

¿Cómo funciona la compra edificables en Bonaire?

Buena Bista Isla de bienes Raíces es uno de los mayores promotores inmobiliarios en la isla de Bonaire. Con un área total de aproximadamente de 255.000 metros cuadrados, que área de construcción de más de 200 casas, es uno de los más prestigio de los acontecimientos en la isla. En la primera de las fases a y B que son ahora usted tiene una opción de diferentes parcelas con diferentes dimensiones y con hermosas vistas del mar y la hermosa naturaleza especial que Bonaire tiene para ofrecer.

Construcción terreno parcelas en Bonaire

Bij de aankoop van een van de bouwgrond kavels op Bonaire staan wij als projectontwikkelaar naast u in het hele proces. Eerst kiest u een Parcela en vandaar uit maken we het koopovereenkomst voor u op.
Tegen de tijd dat we naar de notaris gaan om de overdracht te tekenen zijn we waarschijnlijk al bezig een droomhuis voor u te ontwerpen of u heeft u eigen huis al in gedachten of ontworpen. Ook kunnen wij als aannemer voor u functioneren. U hoeft dan als u in Nederland woont zich geen zorgen te maken over het proces hier en natuurlijk houden wij u op de hoogte over de verloop van de bouw.

Edificable en Bonaire

Bouwgrond op Bonaire is schaars. Woongebieden worden zijn een stuk nauwkeuriger uitgelijnd en de regels op Bonaire worden steeds beter nageleefd. Bona Bista Island Estate heeft bouwgrond op Bonaire in verschillende afmetingen waarop u uw eigen droomhuis kunt ontwerpen en bouwen. Om uw eigen huis te bouwen op bouwgrond op Bonaire is veel makkelijker dan in Nederland, met alle omslachtige regels waar u zich daar aan moet houden.

Hablar con nosotros en Bona Bista a las posibilidades para la construcción de tierra en Bonaire para descubrir y un recorrido por nosotros en Bona Bista y parcelas de Bonaire.

Contacto
cierre deslizante