Construir en Bonaire

Para muchas personas es un sueño hecho realidad para ser un segundo hogar para construir en Bonaire en el Caribe. Ya en 2010, Bonaire es un municipio especial de los países Bajos se ha convertido es una isla ideal para los holandeses para establecerse aquí. La idea de una segunda casa para construir en Bonaire o a la emigración, a pensar, a menudo viene después de un día de fiesta para esta en nuestro hermoso y relajado de la isla.
Wanneer u weer terug bent in Nederland begint het idee om een huis te bezitten op Bonaire toch een heerlijk idee te zijn en u begint met het overwegen van het kopen of bouwen van een huis op Bonaire. Als de keuze valt op bouwen van een huis op Bonaire dan valt de keus al snel op Bona Bista Island Estate. Bona Bista is een kwalitatief project met een prive toegangspoort en wij kunnen voor u het proces van bouwen op Bonaire een heel aangenaam avontuur maken.
U bent bij Bona Bista Island Estate op de juiste adres als u wilt bouwen op Bonaire.

Construir casa propia en Bonaire

Een eigen huis bouwen op Bonaire kan een hele uitdaging zijn vanuit Nederland. Bona Bista Island Estate wil het bouwen op Bonaire voor u een aangename ervaring maken en eentje zonder zorgen. We begeleiden u tijdens het proces van bouwen op Bonaire en houden u nauw betrokken bij het bouwen op Bonaire. Binnen de tijd van ongeveer 12 maanden zal uw droom van wonen in een eigen huis op Bonaire een realiteit zijn.

Contacto
cierre deslizante