Lot Buy Bonaire

A lot buy on the island of Bonaire is not as difficult as you may think. Bonaire is a part of the BES islands and a special municipality of the Netherlands.

What can buy land on Bonaire mean for you?

Bonaire is a great island to live on. So can a lot buy on Bonaire, in addition to the fun you will have, a very good investment for the future.
You can a lot on Bonaire buy at Bona Bista Island Estate with or without bouwplicht. This means that the lot is vacant can allow for your some time until you are ready for a dream home to build.

Vacant lots by selling

Ook bestaat de mogelijkheid het kavel onbebouwd door te verkopen als het u schikt, daar de grondprijzen voor kavels op Bonaire zijn alsmaar duurder aan het worden.

Mocht u toch beslissen de bouwplicht te nemen en meteen te gaan bouwen, dan kan Bona Bista u daarbij van dienst zijn.
Momenteel staan er verschillende modellen van huizen op Bona Bista die ontworpen en gebouwd zijn door ons team van bekwame professionals. Een huis op een kavel op Bonaire betekend een geweldige investering.

Lot and buy House on Bonaire

Het eiland heeft veel te bieden. Zee, strand en prachtige natuur. Als investering is een kavel en huis natuurlijk de optimale optie. We staan graag voor u klaar om u te helpen met alle vragen omtrent een kavel en huis kopen op Bonaire. Waarom zou u dus niet overwegen om in een stukje paradijs op Bonaire te investeren? Misschien om hier permanent te verblijven. Misschien een tweede huis waar u met alle plezier en rust van kan genieten? Wat u keuze ook mag zijn omtrent een kavel kopen op Bonaire, het is een van de beste investeringen die u zal maken in uw leven. Bona Bista hoopt u bij deze belangrijke beslissing te mogen adviseren en begeleiden tot het verwezenlijken van u droom.
Please feel free to contact us for more information.

Contact
close slider