Homebuilding Bonaire

Are you interested in building new houses in Bonaire. What is currently going on in the field of home construction on the island of Bonaire. There are very positive developments going on in this area since Bonaire in 2010, a special municipality of the Netherlands and many of the Dutch construction influences can be seen in the current housing on the island of Bonaire. Bona Bista Island Estate is one of the new construction projects that have a high quality guarantees in both the subdivisions infrastructure and in the construction of the houses.


Huizenbouw Bonaire is in groei. Sinds 2010 Bonaire een speciale gemeente is geworden van Nederland is er een behoorlijk groei ontstaan in de huizenbouw op Bonaire. Men ziet meerdere vormen van huizenbouw op Bonaire maar niets zoals de huizenbouw op Bona Bista. De huizenbouw op Bona Bista zijn van zeer goede kwaliteit en daar wordt ook zeer nadrukkelijk aandacht aanbesteedt dat deze goede kwaliteit huizenbouw op Bonaire binnen het project Bona Bista Island Estate gewaarborgd wordt.

How is the homebuilding in Bonaire checked?

In Nederland zijn we bekend met zeer veel regels omtrent de huizenbouw. De huizenbouw op Bonaire is ook hier aan onderhevig. Toch is de huizenbouw op Bonaire in veel opzichten een stuk vrijer dan alle regels die in Nederland gevolgd moeten worden. Dit wil niet zeggen dat de huizenbouw op Bonaire een ongecontroleerde toestand is. De huizenbouw op Bonaire is wel degelijk gecontroleerd door DROB. Er zijn een aantal regels die de kwaliteit moeten waarborgen van de huizenbouw op Bonaire. Bona Bista Island Estate garandeert een zeer hoge standaard van huizenbouw op Bonaire. Door meer dan tien jaar ervaring met huizenbouw op Bonaire heeft Bona Bista Island Estate een zeer hoge kwaliteit en design kunnen neerzetten op het project. Huizenbouw op Bonaire binnen het project Bona Bista Island Estate is op een heel hoog niveau en zal u niet teleurstellen.

Contact
close slider