Bau-Grundstück-Bonaire

Wie funktioniert den Kauf von Baugrundstücken auf Bonaire?

Bona Bista Island Estate ist einer der größten Immobilien-Entwickler auf der Insel Bonaire. Mit einer Gesamtfläche von rund 255,000 Quadratmeter, die Bau-Bereich für mehr als 200 Häuser, es ist eines der prestige-Entwicklungen auf der Insel. In den ersten Phasen A und B, die jetzt gebaut wird, haben Sie die Wahl von verschiedenen Parzellen mit unterschiedlichen Abmessungen und mit schöner Aussicht auf das Meer und die schönen Besonderheiten, die Bonaire zu bieten hat.

Bauland Grundstücke auf Bonaire

Bij de aankoop van een van de bouwgrond kavels op Bonaire staan wij als projectontwikkelaar naast u in het hele proces. Eerst kiest u een Grundstück en vandaar uit maken we het koopovereenkomst voor u op.
Tegen de tijd dat we naar de notaris gaan om de overdracht te tekenen zijn we waarschijnlijk al bezig een droomhuis voor u te ontwerpen of u heeft u eigen huis al in gedachten of ontworpen. Ook kunnen wij als aannemer voor u functioneren. U hoeft dan als u in Nederland woont zich geen zorgen te maken over het proces hier en natuurlijk houden wij u op de hoogte over de verloop van de bouw.

Bauland auf Bonaire

Bouwgrond op Bonaire is schaars. Woongebieden worden zijn een stuk nauwkeuriger uitgelijnd en de regels op Bonaire worden steeds beter nageleefd. Bona Bista Island Estate heeft bouwgrond op Bonaire in verschillende afmetingen waarop u uw eigen droomhuis kunt ontwerpen en bouwen. Om uw eigen huis te bouwen op bouwgrond op Bonaire is veel makkelijker dan in Nederland, met alle omslachtige regels waar u zich daar aan moet houden.

Komm und sprich mit uns über Bona Bista, die Möglichkeiten für Bauland auf Bonaire zu entdecken und eine Tour von uns erhalten Sie auf Bona Bista und Baugrundstücke von Bonaire.

Kontakt
Schließen Sie Schieberegler